Mecz finałowy Pucharu Rosji pomiędzy Biełgorje, a Zenitem odbędzie się o 16. Mecz zapewne będzie pokazany na tejże stronce -
http://tvstart.ru/tv-video.tv/Glavnaa.html (ale pewna nie jestem, jutro dam Wam dokładniej znać). Niestety, nie dane było mi dziś oglądać półfinału PR, statystyk też póki co nie mam, więc nie wiem na ile Grozer rozwalił Dynamo. Prawdą jest, że nikt o zdrowych myślach nie upatrywał się w drużynie z Moskwy faworyta tegoż spotkania, ponieważ na dzień dzisiejszy ich gra mocno faluje, brakuje im armat, już nie o samego Bartosza mi chodzi, bo przecież jakoś bez niego sobie radzili w ubiegłym sezonie, ale zarówno Veres jak i Krugłow są słabiuteńcy.
Mam nadzieję, że jutro Biejłorie skopie tyłki chłopakom z Kazania

Już nie chodzi o to, że kibicuje Dżordżowi, bo zespół Alekny bardzo lubię, ale po prostu nigdy nie zrozumiem, jak można kupować sobie cokolwiek w sporcie! Zenit nie awansował do tej fazy drogą sportową - wyłożyli ciężkie pieniądze wykupując tzw "dziką kartę" by grać w finale i co? Wygrywając Puchar będa zwać się "najlepszym teamem Rosji?!" Nie ma opcji, chociaż chłopaki z Kazania będą mega zmobilizowane - wszak wszystkie pieniądze wydane na dzikusa poszły z ich kieszeni