Przepraszam że tutaj, przepraszam, że tak chaotycznie,ale nie wiem gdzie to wkleić, nie wiem co zrobić z tym newsem. To po prostu nie możliwe. SKRA tak SKRA ten wielki i zasłużony klub nie przyjedzie do Warszawy, Kielc, Rzeszowa, Jastrzębia czy Gdańska. Ludzie, nie będzie touru po Polsce. Włodarze klubu odwołali tą imprezę. Ja rozumiem, że w wielu naszych miastach wojewódzkich nie było Papieża. Rozumiem, ze nie dotarł Lech Wałęsa. Ba, jestem w stanie zrozumieć brak Brithney Spears na wielu festynach, ale jak to możliwe, ze władze PZPS-u i inni zarządzający naszą siatkówką nie przełożą zgrupowań, rozgrywek i wszystkiego co można odwołać lub przełożyć, aby najlepszy, najpotężniejszy, najukochańszy i w ogóle brak słów mógł zawitać w nasze skromne progi. A co z tysiącami zrozpaczonych kibicek w wieku 2-99 lat ? Czy ktoś pomyślał, ile z nich może teraz targnąć się na swoje albo czyjeś życie. Cytując klasyka PZPs-ie nie idź tą drogą. Parafrazując Biblię pozwólcie Skrzatom przyjść do mnie. Pójdźmy dalej w rozważaniach. A co z Polonią rozsianą po całym świecie? Amen.