Siatkówka ogólnie > Liga Polska

PlusLiga 2019/2020

<< < (4/5) > >>

mumcio:
Ja to rozumiem tylko dlaczego jak się wyleczy nie gra u nas i tego nie rozumiem , leczy się OK ale potem dlaczego już nie podobnie jak Nowakowski

Majer:

--- Cytat: mumcio w Lutego 09, 2020, 21:16:35 pm ---Ja to rozumiem tylko dlaczego jak się wyleczy nie gra u nas i tego nie rozumiem , leczy się OK ale potem dlaczego już nie podobnie jak Nowakowski

--- Koniec cytatu ---

Ja też nie wiem dlaczego nie gra po wyleczeniu kontuzji u nas, ale nie było mnie przy podpisywaniu kontraktu i nie znam zapisów w tymże kontrakcie. Dla mnie kontrakt 1+1 nic nie znaczy, bo nie można na nim nic budować na dłużej. To takie doraźne działanie a taka prowizorka niczemu dobremu nie służy.

Paulina:

--- Cytat: mumcio w Lutego 09, 2020, 21:16:35 pm ---Ja to rozumiem tylko dlaczego jak się wyleczy nie gra u nas i tego nie rozumiem , leczy się OK ale potem dlaczego już nie podobnie jak Nowakowski

--- Koniec cytatu ---
Bo zostawienie Szerszenia po roku ciągłej kontuzji było mocno ryzykowne. Zresztą, jak rozmawiałam z Winnikiem w Suwałkach, to mówił, że on nie był na początku przekonany do tego wypożyczenia, ale Andrzej go namówił.

Carpyook:
Wyniki plebiscytu na drużynę 20-lecia Plusligi: https://www.plusliga.pl/news/id/42688.html

Anastasi trenerem 20-lecia. Facet, który nigdy nie wygrał Ligi i dwa razy zdobył Puchar, wygrywa z Waldemarem Wspaniałym (4 x mistrzostwo, 5 x Puchar Polski), czy z Andrzejem Kowalem (3 x Mistrzostwo). Musi być bardzo sympatycznym człowiekiem. Co najmniej jak Marek Citko w 1996.
Vox populi, vox Dei... ;)

Piotras:

--- Cytat: Carpyook w Czerwca 01, 2020, 15:01:57 pm ---Wyniki plebiscytu na drużynę 20-lecia Plusligi: https://www.plusliga.pl/news/id/42688.html

Anastasi trenerem 20-lecia. Facet, który nigdy nie wygrał Ligi i dwa razy zdobył Puchar, wygrywa z Waldemarem Wspaniałym (4 x mistrzostwo, 5 x Puchar Polski), czy z Andrzejem Kowalem (3 x Mistrzostwo). Musi być bardzo sympatycznym człowiekiem. Co najmniej jak Marek Citko w 1996.
Vox populi, vox Dei... ;)

--- Koniec cytatu ---
Podobnie jak Kubiak, który w polskiej lidze grał średnio i nic nadzwyczajnego nie pokazał, ale teraz prezentuje się dobrze, także wielu na niego zagłosowało. Tak to już jest z głosowaniem ludzi, gdzie pewnie sporo osób nie pamiętam przynajmniej co było 10 lat temu ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej