Autor Wątek: Transfery- spekulacje, marzenia, wolne wnioski  (Przeczytany 263450 razy)

bifu

• Młodzik/-czka
  • *
Odp: Transfery- spekulacje, marzenia, wolne wnioski
« Odpowiedź #690 dnia: Grudnia 12, 2024, 14:26:21 pm »
Szkoda, że Andrzej u Ptoków 😁.

Greg

• Kadet/-ka
  • **
« Odpowiedź #691 dnia: Grudnia 12, 2024, 20:32:08 pm »
Dla mnie lewe skrzydło jest bardzo słabe, Szalpuk/Louatti/Cebulij/Vasina, skład bez lidera który pociągnie drużynę, osobiscie dla mnie wyglada gorzej niż w tym roku.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2024, 20:33:47 pm wysłana przez Greg »

Carpyook

• SSPS Resovia
  • Junior/-ka
  • *
« Odpowiedź #692 dnia: Grudnia 12, 2024, 21:36:34 pm »
Dla mnie lewe skrzydło jest bardzo słabe, Szalpuk/Louatti/Cebulij/Vasina, skład bez lidera który pociągnie drużynę, osobiscie dla mnie wyglada gorzej niż w tym roku.

No tak, nawet nie ma sensu kolejnego sezonu zaczynać.

benio

• Kadet/-ka
  • **
« Odpowiedź #693 dnia: Grudnia 18, 2024, 20:59:55 pm »
Skład rzeczywiście fajny. Prezes wykorzystał gorsze warunki drużyn sponsorowanych przez spółki  SP. Nie wiem tylko czy ten trener się sprawdzi.
Z tym składem to walka o tytuł priorytetem.
Kozub w przyszłym sezonie będzie występował w Indykpolu Olsztyn

alfreda

• Kadet/-ka
  • **
« Odpowiedź #694 dnia: Grudnia 21, 2024, 08:46:41 am »
Andrzej Kowal ma w przyszłym sezonie trenować Jastrzębie. SZkoda ,że nasz prezes nie pomyślał o tym żeby Go zatrudnić.
Kiedyś jak od nas odchodził Pan Andrzej Kowal niemiłosiernie hejtowany to powiedziałam, że mistrzostwo Polski zdobędziemy wtedy kiedy do nas wróci i chyba się sprawdzi. Oby to stało się jak najszybciej.

PewnySiebie

• Kadet/-ka
  • **
« Odpowiedź #695 dnia: Grudnia 21, 2024, 11:43:56 am »
Massimo Botti to bardzo dobry wybór , z Lublina wyciąga ponad maxa ich możliwośći . Nie rozumiem powodu krytykowania tego trenera...

alfreda

• Kadet/-ka
  • **
« Odpowiedź #696 dnia: Grudnia 21, 2024, 17:57:45 pm »
Oby Pewny-siebie miał rację i nowy trener zaszczepi w drużynę gen walki, bo w dzisiejszym meczu to tego nie
było . Barkom potrafił ograć JW a my już w szatni przegrywamy. Smutne to.

Carpyook

• SSPS Resovia
  • Junior/-ka
  • *
« Odpowiedź #697 dnia: Grudnia 21, 2024, 19:42:49 pm »
Oby Pewny-siebie miał rację i nowy trener zaszczepi w drużynę gen walki, bo w dzisiejszym meczu to tego nie
było . Barkom potrafił ograć JW a my już w szatni przegrywamy. Smutne to.

Barkom potrafił ograć JW, bo JW sporo zrobiło, żeby móc zostać ograne. Dziś wyszli z nastawieniem na zwycięstwo i odpalali się na dobre po 20 punkcie. Coś jak kiedyś Skra z nami... po równo (mniej więcej) do 20 pkt, a potem odjazd.

repres1

• Moderator
  • Trener/-ka
  • *
« Odpowiedź #698 dnia: Grudnia 25, 2024, 10:58:50 am »
Akurat mecz z JW był chyba najlepszym meczem w naszym wykonaniu, w obecnym sezonie. A że przegrany... Przecież był to mecz lidera (13 zwyc., 3 por.) z ligowym średniakiem (8:8). Jeśli tak będziemy grać w każdym meczu, przestaniemy być ligowym średniakiem.
Wenn es dem Esel zu wohl ist, geht er aufs Eis tanzen.

A :)

• Moderator
  • Trener/-ka
  • *
  • Semper fidelis
« Odpowiedź #699 dnia: Grudnia 28, 2024, 21:50:37 pm »
Chciałabym, aby do Resovii były dwa transfery. Dobrego prawnika i dobrego lekarza. Ten pierwszy to powinien przeglądnąć kontrakty i tak zabezpieczyć klub, iż zawodnik będzie grał w Resovii jak 1 września przejdzie badania medyczne. I drugi transfer to lekarz, który sprawdzi zdrowie każdego nowego zawodnika. Na dzień podpisania kontaktu i na moment rozpoczęcia sezonu przygotowawczego. Tak, abyśmy nie robili za sanatorium . Mam jako kibic już dość transferu gwiazd, które doją klub będąc kontuzjowanym. Zatorski to powinien być przykład na to. Przyszedł z kontuzją i nie błyszczał . Lekarzy kadry też oszukał co do swojego stanu zdrowia co i w finale miało swoje konsekwencje.

Cieszymy się, iż Janusz będzie w nowym sezonie w Resovii. A kto wie jak u niego ze zdrowiem? Czy jest zdrowy czy tylko rok u nas na podleczenie ? Bednorz u nas też tylko rok zagrał . Słabe to wszystko.